Cliche logo
Hvis man ønsker en god kombination af en professionel, pålidelig og stabil webhosting, så kan et godt valg være Cliche. Denne udbyder har flere år på bagen som udbyder af webhoteller, og man kan her få sig et webhotel til sin hjemmeside uanset hvilket behov, man måtte have.

Der er her tale om en forholdsvis store udbyder af webhosting, eftersom virksomheden både har til huse i Danmark, Sverige og Norge.

Hos Cliche tilbydes der døgnovervågning og webhosting med meget stabile servere. Når du bestiller dit webhotel her, så er det desuden også muligt at få opsat en mailadresse, som er både sikker og stabil, eftersom udbyderen har et godt filter, der sørger for, at din indbakke aldrig er propfyldt med spammails.

Danmarks billigste webhotel

Cliche er en af de udbydere, der i særlig grad lægger vægt på at kunne tilbyde nogle af de bedste priser, der er at finde på markedet. Det er hos Cliche muligt for dig, som står og skal have fat i et webhotel at få webhosting til en pris, som starter fra blot 1 krone om måneden.

Herudover er der 4 andre pakker, som du kan vælge imellem, og du vil naturligvis få et større webhotel inkluderet hver måned, jo større en pakke du vælger at købe. Man skal derfor blive enig med sig selv, om man ønsker en lille pakke til en pris på bare 1 krone om måneden, eller man godt kunne tænke sig en lidt større løsning.

God service og masser af fordele som webhosting-kunde hos Cliche

Hvis dit valg af udbyder falder på Cliche, så er det helt bestemt muligt for dig at få masser af gode fordele. Der tilbydes blandt andet telefon- og e-mailsupport for samtlige kunder, som har deres webhotel hos virksomheden. Der er desuden også ubegrænset e-mail-alias og spam-filtrering.

Dog er en af de absolut største fordele ved at vælge netop dette firma som udbyder, at man vil få fri trafik, uanset hvilken af de forskellige pakker man vælger at erhverve sig. Der er desuden altid back-up af MySQL-databse, og så er der altid døgnovervågning, hvilket er med til at skabe tryghed for dig, som har et webhotel.

En af de ting som er kendetegnet for denne udbyder er helt afgjort servicen. Der er fra virksomhedens side lavet en målsætning om, at man altid ønsker at kunne yde den bedst mulige support til de kunder, som måtte have behov for at få hjælp.

Samtlige af de servere, der står hos udbyderen er desuden under konstant overvågning, og der er dygtige teknikere bosat med blot 10 minutters afstand fra disse servere. Dette gøres for altid at kunne sikre, at alt det tekniske fungerer 100% optimalt. Hos virksomheden bestræber man sig i øvrigt på at kunne tilbyde en oppetid, som ligger på hele 99,95%.

Det er nemt at flytte dit nuværende webhotel over til Cliche

Vil man gerne have sit nuværende webhotel skiftet ud med en anden løsning, som kommer fra Cliche, så er dette bestemt ikke svært. Du kan let og hurtigt skifte, og hvis du i den forbindelse skulle ske at få brug for hjælp i forbindelse med flytningen, så er supporten hos firmaet klar til at give dig en hjælpende hånd.