Webhotelmatch.dk startede sommer 2014 med et mål om, at gøre webhotel og webhosting markedet meget mere overskueligt for forbrugeren. Internettet er fyldt med kommercielle reviews, guides osv, som ikke just hjælper forbrugeren med at overskue hele webhotel-markedet. Siderne er ofte uoverskuelige, overfladiske og med primær fokus på det kommercielle.

Vores målsætning

Hos Webhotelmatch.dk vil vi gå imod denne tendens og sætte forbrugerens behov i fokus. Ved hjælp af Webhotelmatch.dk vil du kunne finde priser på samtlige webhotel-udbydere på markedet og nemt finde det rette webhotel til lige præcis dit behov.

Sådan finansieres siden

Webhotelmatch.dk er finansieret gennem reklamer. Dvs., hvis du køber et webhotel hos en af udbyder via en af vores links, får vi kommission for købet. Kommission-indtægter er med til at holde Webhotelmatch.dk online og velkørende. Ydermere vil der blive lagt vægt på bedre og mere beskrivende tekster, guides m.m. som vil gavne dig som bruger af siden. Hvis man derimod ikke ønsker at benytte sig af de kommissions-givende-links, skal man i stedet selv gå direkte til udbyderens egen hjemmeside.