Få fingre i en Simply.com kuponkode

Hos Webhotelmatch.dk har du mulighed for at få fingre i en Simply webhotel kuponkode. Koden skal bruge under bestilling af webhotel > feltet hedder "Evt. kuponkode", men du kan læse mere nedenfor helt præcis hvordan du gør det, så du med sikkerhed får benyttet koden korrekt og får dine gratis måneder. Bliver det gjort som det skal, så kan du nyde godt af ekstra måneders gratis webhotel.

Sådan bruger du din Simply rabatkoden

Trin 1: Få kuponkoden

For at få den vist, så skal du blot trykke på knappen ovenfor. Du bliver automatisk sendt videre til siden, hvor din kode bliver vist. Koden kan du enten kopiere, skrive ned, holde vinduet åbent eller også huske på den (den er ikke så svær at huske på).

Trin 2: Benyt rabatkoden under bestilling

Tilføj vores Simply.com kunponkode under bestillingen

Du skal nu hos Simply webhosting vælge hvilket produkt du ønsker; du har mulighed for at vælge mellem to forskellige pakker "Bronze" og "Pro" - vores Simply rabatkode virker på alle deres webhoteller.

  • Udfyld alle felterne med dine kontaktoplysninger og tryk Næste
  • Vælg produkttype, i 9 ud af 10 tilfælde er det PHP der bliver valgt - det bruges fx til WordPress (du kan ændre denne indstilling senere hvis du vælger forkerte eller skifter mening).
  • I feltet "Evt. kuponkode" skriver du den kode som har du fået vist.
  • Tryk herefter igen på Næste

Trin 3: Nyd dine gratis måneder

Du skulle nu gerne kunne se "3 md (Rabatkode)" tilføjet til din bestilling - ser du ikke det, så tøv ikke med at kontakte os. Held og lykke med dit nye webhotel - husk at du på denne side også kan finde flere guides om brugen af Simply.com på vores hjemmeside, fx email administration, tilføjelsesdomæner og mange flere.

Rigtig mange fordele som Simply.com kunde

Simply er nok en af de absolut mest populære udbydere af webhoteller her i landet. Der er rigtig mange, som gør brug af dem som deres foretrukne webhoteludbyder, og det er bestemt ikke uden grund, at der er mange, som vælger webhosting hos netop dette firma. De tilbyder mange forskellige typer af webhoteller, og det kan bruges til både store såvel som små hjemmesider.
Hvis du vælger at få Simply, så kan du nyde godt af rigtig mange fordele. De har blandt andet et rigtig smart og samtidig med brugervenligt kontrolpanel på dansk. Mange andre der udbyder webhosting har lavet deres kontrolpaneler på engelsk, men sådan er det ikke med dette kontrolpanel. Derudover har du rigtig god sikkerhed, eftersom de benytter sig af et særdeles effektivt spam- og virusfilter, der er med til at sikre dig, at din indbakke ikke er fyldt med spammails og lignende. Der er i øvrigt en oppetid på hele 99,99%, og så er der lavet en rigtig god sikkerhed af alle dine data. Der lavet backup dagligt, så du altid er sikker på, at din data ikke pludselig forsvinder.

Et af Danmarks billigste webhoteller

Hvis Simply-webhosting bliver valgt som den udbyder, man gerne vil købe sit webhotel hos, så skal man forvente, at man helt klart vil kunne få sit webhotel til en favorabel pris. Når man køber sig til et webhotel igennem dem, så kan man blandt andet købe deres såkaldte "bronze suite", hvilket er et webhotel, som kun koster 1,25 EUR om måneden, hvilket svarer til et beløb på knap 9 kroner om måneden og med vores kuponkode så falder prisen til godt 7 kroner. Vælger man denne pakke, som koster omkring 10 kroner pr måned, så vil man desuden både få helt ubegrænset domæner og til trafik. Ligeledes vil man også få en ubegrænset adgang til MySQL og mail, og der vil være hele 5000 MB webplads.

Dette er en fremragende pris, hvor man får rigtig meget for den beskedne pris på blot 10 kroner månedligt. Har man brug for endnu mere plads, så er dette naturligvis også muligt hos denne udbyder. Selv ved de lidt større løsninger fastholder Simply-webhotel sine priser utrolig konkurrencedygtigt. Er de alligevel ikke noget for dig, så kan du finde vores andre webhotel rabatkoder her som inkluderer både rabatter til Surftown, cHosting og flere.

En af Danmark mest anerkendte webhotel-udbyder

Der er slet ingen tvivl om, at Simply.com hører til blandt en af de mere populære udbydere, når det kommer til webhoteller. Der er rigtig mange mennesker, som er meget glade og tilfredse med det produkt og ikke mindst de priser ved benyttelse af en Simply rabatkode. Man får unægtelig et fremragende produkt, som helt klart er rigtig godt. Man får meget for sine penge, for udover man får et fabelagtig produkt til lavpris, så er der samtidig også en sublim kundeservice hos virksomheden. Det er både let og enkelt at komme i kontakt med firmaet, hvis man har brug for hjælp, og så er det desuden også muligt at finde svar på stort set alle tænkelige spørgsmål, som man måtte have omkring ens webhotel, hvis man går ind på virksomhedens hjemmeside og klikker sig ind under deres vidensdatabase.

Simply's TrustPilot anmeldelser
Simply er faktisk så vellidt, at de ligger helt i top på at have positive brugeranmeldelser på TrustPilot (score på 9,5 ud af 10), hvor virksomheden har fået scoren "perfekt" af alle de mange folk, som har gjort brug af netop deres webhotel.

9,5 TrustPilot score

Med andre ord skal der lyde en meget klar anbefaling til, at man på det kraftigste overvejer denne udbyder, når man skal have sig et nyt webhotel. Man får utvivlsomt rigtig meget for sine penge og endnu mere for pengene, hvis man vælger at benytte sig af vores Simply kuponkode (læs mere i toppen af denne side).

Et klik installering af populære CMS som WordPress, Drupal m.m.

Billigt webhosting af WordPress eller andet CMS

Hovedparten af de hjemmesider og webshops, der lanceres nu om dage er baseret på et CMS (content management system). Har du hyret et webbureau til at udvikle en ny hjemmeside eller webshop, så er den – med stor sandsynlighed – også baseret på et CMS. I mange tilfælde er der tale om et open-source-system som f.eks. WordPress, Magento eller Prestashop, der alle er meget populære systemer på det danske marked.

Derfor er det også en nødvendighed, at du vælger et webhotel, der er godt gearet til at kunne hoste enten en webshop eller en hjemmeside, der er baseret på ét af de ovenstående CMS’er eller derimod et helt sjette system. Hvis du vælger at bruge vores Simply kuponkode, så er du garanteret en god, stabil løsning, der kan bruges sammen med samtlige systemer – og det gør sig gældende, uanset om du har planer om, at skulle drive en mindre hjemmeside eller du drømmer om at starte en stor webshop.

Hvis du har til hensigt at skulle finde webhosting, der kan bruges til ét af de mange kendte CMS'er på markedet, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at Simply bestemt er et oplagt valg. Det er noget, der gør sig gældende, uanset om du har planer om, at skulle investere i shared hosting (et ganske "almindeligt" delt webhotel) eller du derimod søger en mere prominente og robust løsning i form af en såkaldt VPS (Virtual Private Server), der også kan findes hos Simply.com.

Vælger du at bruge vores Simply kuponkode, så får du adgang til såkaldt 1-Click-Installation-funktion (det gør du uanset hvad). Det betyder – som navnet også giver antydninger af – at du har mulighed for at installere en række af de mest populære systemer på markedet med blot ét klik. Derfor kræver det heller ikke tekniske kompetencer i hverken stort eller småt omfang, at kunne installere et CMS hos Simply .

Hvis du har intentioner om, at benytte dig af én eller flere af de udbudte 1-Click-Installationer, der kan findes hos danske Simply, så er det værd at bemærke, at du skal vælge dit CMS med omhu. Dertil er det heller ikke alle open-source-systemer, der kan installeres ved hjælp af en værktøjet - men det er selvfølgelig muligt at installere de mest-kendte såsom WordPress og Magento.

WordPress hjemmeside hos Simply

WordPress er absolut det mest brugte CMS, ikke blot på det danske marked men også globalt. Derfor er der også en stor sandsynlighed for, at du leder efter et webhotel, der kan bruges til hosting af en hjemmeside eller en webshop, der er baseret på WP. I denne forbindelse bør du bestemt overveje Simply.com, hvilket blandt andet skyldes, at installering af WordPress er noget, du kan klare på ganske få sekunder og med blot ét klik hos Simply.

Ønsker du at sætte fart på processen og samtidig være sikker på, at du vælger en stabil løsning, så går WordPress og Simply rigtig godt i spænd med hinanden. Ikke nok med, at det bliver en fortryd at både udvikle og drive din WP-hjemmeside hos Simply, så er du også garanteret, at du kan få markedets bedste pris, hvis blot du sørger for at benytte dig af en kuponkode til Simply.com, når du opretter dig.

Kompetent og hurtig support

Hvis noget går galt og du har brug for nogen til at hjælpe dig, så er Simply der altid for dig. Er du ved et uheld kommet til at slette hele din hjemmeside? Frygt ikke. Er du kommet til at lave rod i din WordPress installering eller forsøgt at lave nogle .htaccess 301 redirects, men er endt op med at gøre noget helt galt? Frygt heller ikke. De har nogle af de mest hjælpsomme og hurtigere tekniske supportere vi nogensinde har oplevet hos en webhoteludbyder. Logger du ind i dit kontrolpanel, yderligere klikker ind under "Support" og sender dem en besked med dit problem eller undren, så kan vi garantere at du får et brugbart svar inden for et døgn (ofte har du et svar inden for en time, nogle gange få minutter, men det kan afhænge lidt af spørgsmålet og hvornår på døgnet du skriver). Det er dog ikke bare et hurtigt svar ud får, men derimod også en kompetent svar, som du faktisk kan bruge til noget. Simply er simpelthen en af de bedste hvad der angår hurtig og god support indenfor webhosting-branchen. Og anmeldelserne og bedømmelserne på TrustPilot taler også rigtig godt om deres support.

Suveræn oppetid

De har en af de mest imponerende oppetider. De har aldrig problemer med deres datacenter eller andre tekniske fejl som kan betyde nedetid. En ting der er værd at nævne i denne sammenhæng er, at Simply er en af de få danske-webhotel-udbydere som har deres eget datacenter og dermed har 100% kontrol og deres servere. Det er nemlig meget normalt i branchen, at udbydere lejer servere hos nogle store datacentre og dermed ikke har 100% kontrol over "deres servere".

Jeppe vores "tekniske-ekspert" siger om Simply.com

Jeg har gennem en lille håndfuld år haft webhotel hos Simply webhotel og gennem årene har jeg kun oplevet meget lidt nedetid, vi snakker få minutter sammenlagt. De lover selv 99,99% oppetid og det har vores tests over vist at holde uden problemer, hvilket er suverænt. Du kan læse den fulde anmeldelse og test af Simply's webhotel.

Min oplevelse af dem er, at de muligvis har et af de hurtigste "shared hosting" (delt hosting) i Danmark – uden tvivl det bedste hvis man ser på prisen specielt med vores rabat. Mine tests viser at man uden problemer kan opnå en "load time" (svartid) på uden 500 ms. Hvis du selv har et "bloated" WordPress theme med alt muligt tam tam eller ikke har optimeret din hjemmeside, så kan og skal du selvfølgelig ikke regne med så lave svartider.

Vores vurdering af Simply

Samlet er Simply et af vores ynglings webhoteludbydere. De gør og tilbyder så meget mere end andre på markedet. Specielt så står de også meget ud mere deres eget kontropanel, hvor vi ser, at mange andre udbydere bruger det kraftfulde med også funktionsfyldte og tildels forvirrende cPanel system – det er specielt en stor omgang for nybegyndere med alt for mange funktioner. Derimod rammer de altså hovedet på sømmet med deres eget og special-konfigureret kontrolpanel. Vi håber at du har fået den fornødne viden og indsigt, så du kan lave en købsbeslutning. Som ekstra fødeskum på kagen, så har vi fået fingre i en Simply kuponkode hos du kan bruge, som vil give dig tre måneders gratis webhotel hos Simply – den tilføjes under bestillingen.

[/vc_column_text]

Er Simply den rette webhoteludbyder for dig

Hvis du er nybegynder, når det kommer til webhosting og oprettelse af hjemmesider, så er det vigtigt, at du skal sørge for at vælge en løsning, der er særligt velegnet til dig, hvis du er nybegynder. Der findes en længere række af udbydere på det danske marked, der kan bryste sig af, at tilbyde et bredt spektrum af forskellige løsninger, der er brugervenlige og nemme at have med at gøre, hvilket gør dem velegnede til en nybegynder.

Hvad end du har planer om, at skulle udlicitere arbejdet med at udvikle din kommende hjemmeside eller du derimod har planer om, at skulle udarbejde den på egen hånd, så er det relevant at vælge en hostingløsning, der byder på et brugervenligt administrationspanel. I samme ombæring skal det også understreges, at det er nemmere ved at vedligeholde og administrere din hostingløsning fremadrettet, hvis det er brugervenligt og nemt at gå til.

Du kan spare dig selv for meget tid og besvær, hvis du sørger for at vælge en brugervenlig løsning, der kan bryste sig af et administrationspanel, der gør det muligt for enhver at administrere den respektive løsning – uanset om du har stor erfaring med webhosting eller du derimod står overfor at skulle oprette dit første webhotel og website. Med andre ord, så er Simply.com ideel for nybegynderen, men kan også sagtens bruges af dig, der er erfaren og har lavet mange hjemmesider og/eller webshops.

Hvordan vælger man den rette webhotel-løsning?

Har du valgt at du gerne vil bruge Simply , så skal du selvfølgelig tage stilling til, hvorvidt du ønsker at benytte dig af en såkaldt Shared Hosting-løsning eller om du derimod er af den opfattelse, at du har behov for en VPS, fordi du leder efter hosting til en tungere løsning. Hvad end du vælger den ene eller anden løsning, så har du naturligvis mulighed for at spare penge ved at benytte af den aktive rabatkode til Simply.com, du kan finde her på siden.

Hvis du har planer om, at skulle købe i webhosting hos Simply, så vil du dermed også stå med valget mellem at skulle vælge et webhotel (mere almindeligt udtryk for Shared Hosting) eller derimod at skulle investere i en mere avanceret løsning i form af en VPS. Det skal gøres klart, at der er både fordele og ulemper forbundet med begge dele, hvilket er ensbetydende med, at det handler om at vurdere samtlige aspekter af begge dele, så du kan foretage det rette valg.

Bronze Suite

Skal du bruge hosting til en mindre hjemmeside eller webshop, der hverken har synderligt meget trafik eller kommer til at trække specielt meget båndbredde, så kan du sagtens nøjes med en mindre løsning som eksempelvis deres Bronze-webhotel. Har du derimod behov for mere kraft, mere båndbredde og mere plads, så findes der også to andre webhotelsløsninger, der naturligvis blot er større pakker, som dermed også kan bruges til større hjemmesider og webshops.

VPS - kraftfuld virtuel server

En VPS er derimod oplagt, hvis du skal finde hosting til en særligt stor og/eller krævende løsning, hvad end der er tale om en hjemmeside, en webshop eller derimod en form for onlinebaseret applikation. Derfor er en Virtual Private Server selvfølgelig også kun henvendt til dig, der ganske enkelt ikke kan nøjes med mindre. Ikke nok med, at prisen for en sådan løsning er højere, så er der også megen vedligehold og drift forbundet med, at gøre brug af en VPS til hosting. Derfor skal du også overveje, om den forøgede arbejdsbyrde er dét værd – og om behovet reelt set er der.

Opdateringer

Produktændring 13/01-2016

Simply ændrede d. 13 januar 2016 på deres produkter. Der er ikke de store ændringer, men derimod er der tale om en mindre småjustering, som kommer til at påvirke de færreste brugere. Deres Bronze og Sølv suiter er som de altid har været, så har du et af de webhoteller, så vil der absolut ikke være nogen forandring for dig. Derimod er du kunde på en af de tidligere "Guld Suite", så kan du nu se frem til en CPU opgradering – nemlig en fordobling af CPU-kraften allokeret til dit webhotel. Det samme gælder for kunderne med en "Platin Suite". Samtidigt er navnene blevet blevet ændret til henholdsvis "Pro Suite" og "Enterprise Suite". Det nye webhosting er angiveligt mere attraktivt og målrettet til erhvervsbrug – den ekstra CPU-kraft er ikke nødvendig hvis du "bare" driver en blog eller en andre hjemmeside. Priserne har fået en lille tand op, men det er bestemt stadig en utrolig konkurrencedygtig pris ser man på performance. Der er ingen pris ændring på Sølv og Bronze webhotellerne.

Du kan læse Simply.com's blogindlæg om ændringen her.

Rettelse nr.1:

Vi har observeret at Sølv webhotellet ikke eksisterer på deres hjemmeside mere, det er dog ikke blevet annonceret på deres blog, så vi kan ikke sige hvorfor det ikke kan bestilles mere.

Rettelse nr.2:

Sølv Suite er igen at finde på Simply's hjemmeside. Hvorfor det var fjernet fra deres hjememside er uvist, men det kan igen købes for 2 EUR per måned.

Meebox bliver til UnoEuro

Zitcom Group købte ved årsskiftet 2016 til 2017 webhoteludbyderen Meebox ApS. Ved opkøbet af Meebox slår Zitcom igen fast, at de er den største danske udbyder på markedet af billige webhoteller. De ejer nemlig også UnoEuro A/S.

Hvilke konsekvenser har det for dig som Meebox kunde?

UnoEuro skriver at det ikke kommer til at have nogen negativ inflydelse for dig som tidligere kunde hos Meebox. De vil finde et matchende produkt så du fortsat kan nyde godt af dit lavpris webhotel. De lover også, at flytningen af server ikke kommer til at gå ud over din hjemmesides nedetid. Det hele lyder selvfølgelig meget godt, men er en bagside af medaljen?

Om dette er et win for dig som nyværende/tidligere Meebox kunde er svært at sige. De største vindere er nok de forhenværende ejere som angiveligt har fået lidt mere kapital at gøre godt med. Du vil uden tvivl blive endnu gladere for UnoEuro, deres kundeservice og PR - Meebox har nemlig flere gange virket uprofessionel og fjentlig. At komme under Zitcoms kæmpe vinger er bestemt ikke en dårlig idé, dog mister du både det meget hadede og elskede platform cPanel. De har som bekendt udviklet deres eget kontrolpanel som er super brugvenligt, du kan læse alle vores tanker om det i vores anmeldelse af Simply.com webhotel.

I bund og grund finder du de samme eller matchende funktioner, blot er de nu i meget bedre hænder. Det gælder både addon-domæner, ekstra MySQL databaser, email-konti osv.