Team Internet logo

Hvem er Team Internet, og hvad tilbyder de?

Team Internet er en udbyder af webhosting, som tilbyder flere forskellige løsninger i forhold til webhoteller til nogle priser, som er meget favorable.

Hos Team Internet starter prisen for et webhotel på bare 9 kroner, og når du bestiller hosting hos denne udbyder, så kan du få et ganske gratis DK-domæne. Det er desuden nemt og meget brugervenligt at anvende hosting fra Team Internet, eftersom du kan installere med blot et enkelt klik.

Massevis af fordele ved at benytte Team Internet som webhotel

Der findes masser af gode fordele ved at gøre brug af Team Internet som sin udbyder af webhosting. Der er gode muligheder for at gøre en god handel med de lave priser, men der er samtidig også en masse ting, som man får, hvis man køber sig et webhotel igennem netop denne udbyder.

Fordelene ved at anvende Team Internet er mange, men her kan du se nogle af de primære fordele, der er ved at gøre brug af denne udbyder:

… Og meget mere!
Man kommer ikke udenom, at man får et glimrende produkt, hvis man benytter Team Internet. Dette gælder uanset hvor omfattende en løsning, man som hjemmesideejer står og har behov for.

Pakkeløsninger med webhotel til alles behov

Hvis netop dit behov skal opfyldes, så er det også vigtigt, at der bliver valgt et webhotel, som vil passe godt til de behov, du måtte have. Der findes hos Team Internet 3 forskellige pakker, som du kan vælge imellem, og de er delt ind i disse 3 kategorier:

Mini

Mini er den mindste pakkeløsning, som man kan få hos Team Internet. Den passer godt til den hjemmesideejer, som ikke har behov for flere tusinde megabyte serverplads, men som bare gerne vil have en billig og samtidig pålidelig løsning. Her får man en pakke med 3 GB plads og 5 email-adresser.

Medium

Medium-pakken giver dig 5 GB plads. Her kan man i øvrigt også have hele 20 email-adresser. Hvis man har et website, hvor der med al sandsynlighed vil være relativt mange besøgende, så er medium-pakken en af de muligheder, man har.

Maxi

Med en maxi-pakke fra Team Internet kan man være stensikker på, at der vil være mere end rimeligt med plads. Her får du nemlig 10 GB serverplads, og du har muligheden for at få helt op til 50 email-adresser. Denne pakke med webhosting vil være et perfekt valg til dig, som har et behov for masser af plads – eksempelvis til en større blog eller til en webshop.