Webdomain logoWebdomain er en udbyder af gode og stabile løsninger i forhold til webhoteller og webhosting. Firmaet har fokus på kunden, og der bliver i særdeleshed lagt vægt på, at supporten hos udbyderen skal være lettilgængelig, så man kan få hjælp, hvis dette behov på et tidspunkt måtte opstå.

En god service og en hjælpsom support er dog naturligvis ikke det eneste, som Webdomain tilbyder. De kan nemlig også tilbyde gode løsninger, som passer til hjemmesider i flere forskellige størrelser.

Webhotel til netop din hjemmeside fra Webdomain

Når man skal købe et webhotel, så skal man have øje for nogle forskellige ting, inden man afgiver sin bestilling på en udbyders hjemmeside. Man skal som det allerførste sikre sig, at der er det inkluderet i det pågældende webhotel, som man har behov for. Langt fra alle mennesker sidder med de samme behov til eksempelvis serverplads eller plads til et bestemt antal domæner hos webhotellet.

Hos Webdomain er det dog sådan, at man kan få ethvert behov opfyldt i forhold til ens webhotel. Dette skyldes nemlig, at der er blevet lavet flere forskellige gode pakker, som gør det muligt for store såvel som små hjemmesider at få et webhotel igennem Webdomain.

Hvis du netop nu sidder og skal finde et lidt større webhotel, fordi du skal have plads til flere forskellige domæner, så er der skam også en glimrende mulighed for dette, lige så vel som der er mulighed for at få købe et mindre webhotel igennem Webdomain. Priserne på disse er forskellige men der er dog overordnet set fornuftige prise på disse webhoteller, uanset hvilket dit valg falder på.

Omkostningerne hos Webdomain er lave

Når man køber sig et webhotel, så er man nødsaget til at kigge på de omkostninger der vil være forbundet med købet. Her er der gode priser at finde, hvis ens valg falder på et af de webhoteller, man kan få hos Webdomain.

Der findes 3 forskellige pakker, som man kan købe hos udbyderen:

Silver

Du kan få Silver-pakken, hvor du kun skal af med 9 kroner om måneden for dit webhotel. Her vil der være inkluderet 1 GB serverplads både til din mail og til din hjemmeside. Du vil desuden få FTP-adgang samt fri trafik. Du kan vælge op til 10 forskellige e-mail konti. Der vil desuden være mulighed for at vælge alle de e-mail aliasser, som du måtte ønske.

Gold

Såfremt gold-pakken bliver valgt, vil man få 5 GB serverplads. Denne koster månedligt 19 kroner at have. Der vil også her være fri trafik, og man vil FTP-adgang og mulighed for hele 50 e-mail konti. Et godt valg til dig der er på jagt efter en lidt større pakkeløsning. Også her vil der være ubegrænset antal e-mail aliasser.

Platin

Platin-pakken fra Webdomain er den største pakke, som virksomheden tilbyder. Her vil du få hele 10 GB serverplads til din hjemmeside. Hele 100 e-mail konti har du her mulighed for at få, og der vil naturligvis også ved denne pakke være ubegrænset antal e-mail aliasser. Prisen for et platin-webhotel hos udbyderen er på 29 kroner om måneden.

Ved alle disse 3 typer af webhoteller vil der desuden være en pris for oprettelsen, som lyder på 99 kroner.
Uanset hvilken af de 3 pakker der vælges, har du også her fri support både via. mail såvel som telefonisk.

Det er både billigt og nemt at skifte til Webdomain fra din nuværende udbyder

Har man i øjeblikket en udbyder, som man måske ikke er helt tilfreds med, og kunne man godt tænke sig at finde en anden, så kan man ganske nemt og hurtigt skifte til Webdomain. Du kan enkelt og nemt selv gå ind og skifte fra din nuværende udbyder og over til Webdomain, hvis du går ind og gør brug af Webdomains hjemmeside.

Dog kan du selvfølgelig også registrere dig hos Webdomain, hvis du ikke tidligere har haft et webhotel, hvilket også er let, enkelt og nemt for dig at gøre via. Webdomains hjemmeside.