Indholdstegnelse

  • Opsætning af catch-all
  • Opsætning af autosvar
  • Opsætning af spam-filter
  • Opsætning af email-alias

Alle funktionerne til opsætning af emails og administration af dem kan findes under E-mail administration.

Opsætning af catch-all

Catch-all er et must for alle hjemmeside-ejere. Catch-all sørger for at ingen mails som du skulle have haft går tabt grundet indtastning af forkert email. Catch-all virker på den måde, at skriver en kunde en mail til [email protected] i stedet for [email protected], så modtager du alligevel mailen. Catch-all går ind og “griber” alle mails som bliver sendt til ikke-eksisterende email konti på dit domæne. Den valgt catch-all email modtager altså mails som er sendt til fx j25n@webhotelmatch, hejmeddig@webhotelmatch osv. Den modtager selvfølgelig ikke emails hvis den pågældende email-konto er oprettet i systemet. Det kan derfor være smart at have catch-all på en selvstændig email, webmaster eller kundeservice som så kan videresende mailen til den rigtige interne mail.
Man skal dog være opmærksom på, at det kan betyde, at man modtager mere spam. Men kan så modvirke det ved at køre med et strengere spam-filter på sin catch-all email.

UnoEuro catch-all

Opsætning af spam-filter

UnoEuro tjekker som standard dine emails for virus, skadelige filer og spam. Dog kan man være uheldig at spam og andre ubehagelig emails stadig ender i ens indbakke. Man kan i nogle tilfælde være tvunget til at gøre sit spam-filtrering strengere (1 - se billede nedenfor). Dog har det den ulempe, at man kan risikere at gå glip af vigtige emails som uheldigvis blev fanget i spamfilteret.
Modtager du mange spam, reklame eller ligegyldige emails fra et bestemt domæne fx duharvundetilotto.com, så kan du blokere alle email fra dette domæne ved at skrive “@duharvundetilotto.com” i feltet Opret ny filtreringsregel (2 - se billede nedenfor). Modtager du en masse spam fra .tk domæner, så kan du blokere alle email sendt fra en .tk email ved at blokere "@.tk".

UnoEuro spamfilter

Opsætning af autosvar

Skal du en uge til Barbados og har valgt at lave telefonen og bærbaren blive hjemme, men på samme tid ønsker at underrette alle dine kontakter om, at du ikke er ledig denne uge, så kan du opsætte autosvar. Et autosvar går ind og automatisk sender en email tilbage til alle som sender dig en email. UnoEuro har den super funktion, at den samme email kun vil modtage et autosvar per 12. time, fx sender Jørgen Hansen dig en email og 10 minutter senere sender han en opdatering til den første email, vil han kun modtage et autosvar.

UnoEuro email autosvar

Opsætning af email-alias

Ved at opsætte et email-alias har en email konto mulighed for at modtage emails sendt til mere end sin egen email-adresse. Alias "kaldenavn" kan godt ses lidt som et kælenavn, email reagere på hvis [email protected] bliver brugt eller hvis [email protected] bliver brugt. Denne funktion er rigtig praktisk hvis man fx har en email-adresse sine kunder har svært ved at stave til eller hvis man bruger internationale udtryk. fx [email protected] <> [email protected] eller [email protected] <> [email protected].

UnoEuro email alias