Brugere har mulighed for at skrive om deres erfaring og oplevelse hos en webhoteludbyder – ofte kaldt en anmeldelse eller bedømmelse - af praktiske årsager vil vi referer til det som en "anmeldelse". Alle anmeldelser bliver løbende kontrolleret og godkendte anmeldelser bliver offentliggjort under den pågældende webhoteludbyder.

Hvilke anmeldelser bliver accepteret?

  • Vi accepterer kun anmeldelser af en høj kvalitet
  • Anmeldelsen skal være unik og selvskrevet (må ikke være offentliggjort et andet sted fx anden hjemmeside)
  • Vi forbeholder os ret til at afvise enhver anmeldelse af hvilken som helst årsag

Hvad er høj kvalitet?

Som nævnt overfor, så accepterer vi kun anmeldelser af en vis kvalitet – kort sagt så accepterer vi fx ikke anmeldelser såsom "Deres webhotel er simpelthen så dårlige!!". Anmeldelsen kan både være positive eller negative, så længe den er oprigtig, ægte og forklarer hvorfor udbyderen er god eller knapt så god. Ydermere tillader vi os også at fjerne urimelige og irrelevante anmeldelser, såsom "X-udbyder er rigtig dårlig, da jeg havde problemer med mit tema i WordPress". Vi har ingen krav til en specifikt længde af anmeldelsen, men til en vis grad har kvalitet og længde en sammenhæng.

Privatpolitik

Beskyttelsen af de indsendte oplysninger følger vores privatpolitik - ingen af dine oplysninger vil blive solgt, videregivet, delt eller lignende.

Spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os direkte og vi vil gøre for at besvare hurtigst muligt.