UnoEuro Kuponkode & Rabatkode 2016

25% mere webhotel Ved at bruge vores kuponkode
UnoEuro logo
Læs brugeranmeldelser af UnoEuro

Få fingre i en UnoEuro rabatkode

Hos Webhotelmatch.dk har du mulighed for at få fingre i en UnoEuro kuponkode. Koden skal bruge under bestilling af webhotel > feltet hedder “Evt. kuponkode”, men du kan læse mere nedenfor helt præcis hvordan du gør det, så du med sikkerhed får benyttet koden korrekt og får dine gratis tre måneder. Bliver det gjort som det skal, så kan du nyde godt af ekstra tre måneders gratis webhotel, svarende til 25% mere for hvad du reelt betaler for. Samlet set får du 15 måneders webhotel, men du betaler kun for de 12 måneder – det gør det allerede rigtig gode tilbud endnu bedre.

Sådan bruger du din UnoEuro kuponkode

Trin 1: Få kuponkoden

For at få den vist, så skal du blot trykke på knappen ovenfor. Du bliver automatisk sendt videre til siden, hvor din kode bliver vist. Koden kan du enten kopiere, skrive ned, holde vinduet åbent eller også huske på den (den er ikke så svær at huske på).

Trin 2: Benyt rabatkoden under bestilling

Tilføj vores UnoEuro kunponkode under bestillingen

Du skal nu hos UnoEuro vælge hvilket produkt du ønsker; du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige pakker “Bronze”, “Silver” og “Pro” – vores UnoEuro rabatkode virker på alle deres “web spaces”.
> Udfyld alle felterne med dine kontaktoplysninger og tryk Næste
> Vælg produkttype, i 9 ud af 10 tilfælde er det PHP der bliver valgt – det bruges fx til WordPress (du kan ændre denne indstilling senere hvis du vælger forkerte eller skifter mening).
> I feltet “Evt. kuponkode” skriver du den kode som har du fået vist.
> Tryk herefter igen på Næste

Trin 3: Nyd dine gratis måneder

Du skulle nu gerne kunne se “3 md (Rabatkode)” tilføjet til din bestilling – ser du ikke det, så tøv ikke med at kontakte os. Held og lykke med dit nye webhotel – husk at du på denne side også kan finde specifikke guides om brugen af UnoEuro, fx email administration, tilføjelsesdomæner og mange flere.

UnoEuros webhoteller

Pro

Dobbelt så meget CPU-kraft
93 DKK Pr. måned
  • Plads: 10 GB
  • Dobbelt så meget CPU-kraft
  • Trafik: Ubegrænset
  • Domæner: Ubegrænset
  • Email konti: Ubegrænset
  • Mulighed for SSL
  • 1-Click Installation
Kundeservice
Kundeservice
UnoEuro's kundeservice kan kontaktes ved at bruge deres support/ticket system på hjemmesiden. Der er ubegrænset support, så du kan skrive til dem lige så mange gange du har brug for. Svar gives ofte inden for få timer.
Betalingsmetoder
Betalingsmetoder
Du kan betale med VISA, Dankort, MasterCard, VISA Electron. Ydermere kan du sende betalingen til en anden person – dvs. at du kan bestille et webhotel domæne, men så sende regningen til din chef som så betaler den.
Fortrydelsesret
Fortrydelsesret
Du kan fortryde dit køb inden for 14 dage samt få pengene retur for dit webhotel eller VPS. Du skal dog være opmærksom på, at har du også købt et domæne, så kan du ikke få refunderet pengene for selve domænet.
Oprettelsestid
Oprettelsestid
Webhotellet og domænet bliver oprettet i samme sekund som du har gennemført din betaling. Køber du også et domæne, skal du blot acceptere oprettelsen af domænet hos DK-Hostmaster, derefter peger dit nye domæne på dit nye webhotel.

Rigtig mange fordele som UnoEuro kunde

UnoEuro er nok en af de absolut mest populære udbydere af webhoteller her i landet. Der er rigtig mange, som gør brug af dem som deres foretrukne webhoteludbyder, og det er bestemt ikke uden grund, at der er mange, som vælger webhosting hos netop dette firma. De tilbyder mange forskellige typer af webhoteller, og det kan bruges til både store såvel som små hjemmesider.
Hvis du vælger at få UnoEuro, så kan du nyde godt af rigtig mange fordele. De har blandt andet et rigtig smart og samtidig med brugervenligt kontrolpanel på dansk. Mange andre der udbyder webhosting har lavet deres kontrolpaneler på engelsk, men sådan er det ikke med dette kontrolpanel. Derudover har du rigtig god sikkerhed, eftersom de benytter sig af et særdeles effektivt spam- og virusfilter, der er med til at sikre dig, at din indbakke ikke er fyldt med spammails og lignende. Der er i øvrigt en oppetid på hele 99,99%, og så er der lavet en rigtig god sikkerhed af alle dine data. Der lavet backup dagligt, så du altid er sikker på, at din data ikke pludselig forsvinder.

En af Danmarks billigste webhotel-løsninger

Hvis UnoEuro bliver valgt som den udbyder, man gerne vil købe sit webhotel hos, så skal man forvente, at man helt klart vil kunne få sit webhotel til en favorabel pris. Når man køber sig til et webhotel igennem dem, så kan man blandt andet købe deres såkaldte ”bronze suite”, hvilket er et webhotel, som kun koster 1,25 EUR om måneden, hvilket svarer til et beløb på knap 10 kroner om måneden. Vælger man denne pakke, som koster omkring 10 kroner pr måned, så vil man desuden både få helt ubegrænset plads både til trafik og domæner. Ligeledes vil man også få en ubegrænset adgang til MySQL og mail, og der vil være hele 5000 MB webplads.
Dette er en fremragende pris, hvor man får rigtig meget for den beskedne pris på blot 10 kroner månedligt. Har man brug for endnu mere plads, så er dette naturligvis også muligt hos denne udbyder. Selv ved de lidt større løsninger fastholder UnoEuro sine priser utrolig konkurrencedygtigt.

En af Danmark mest anerkendte webhosting-løsninger

Der er slet ingen tvivl om, at UnoEuro hører til blandt en af de mere populære udbydere, når det kommer til webhoteller. Der er rigtig mange mennesker, som er meget glade og tilfredse med det produkt og ikke mindst de priser, der er på et webhotel fra UnoEuro. Man får unægtelig et fremragende produkt, som helt klart er rigtig godt. Man får meget for sine penge, for udover man får et fabelagtig produkt til lavpris, så er der samtidig også en sublim kundeservice hos virksomheden. Det er både let og enkelt at komme i kontakt med firmaet, hvis man har brug for hjælp, og så er det desuden også muligt at finde svar på stort set alle tænkelige spørgsmål, som man måtte have omkring ens webhotel, hvis man går ind på virksomhedens hjemmeside og klikker sig ind under deres vidensdatabase.UnoEuros TrustPilot anmeldelser
UnoEuro er faktisk så vellidt, at de ligger helt i top på at have positive brugeranmeldelser på TrustPilot (score på 9,3 ud af 10), hvor virksomheden har fået scoren “perfekt” af alle de mange folk, som har gjort brug af netop deres webhotel.
9,5 TrustPilot score
Med andre ord skal der lyde en meget klar anbefaling til, at man på det kraftigste overvejer denne udbyder, når man skal have sig et nyt webhotel. Man får utvivlsomt rigtig meget for sine penge og endnu mere for pengene, hvis man vælger at benytte sig af vores UnoEuro kuponkode (læs mere i toppen af denne side).

Kompetent og hurtig support

Hvis noget går galt og du har brug for nogen til at hjælpe dig, så er UnoEuro der altid for dig. Er du ved et uheld kommet til at slette hele din hjemmeside? Frygt ikke. Er du kommet til at lave rod i din WordPress installering eller forsøgt at lave nogle .htaccess 301 redirects, men er endt op med at gøre noget helt galt? Frygt heller ikke. De har nogle af de mest hjælpsomme og hurtigere tekniske supportere vi nogensinde har oplevet hos en webhoteludbyder. Logger du ind i dit kontrolpanel, yderligere klikker ind under “Support” og sender dem en besked med dit problem eller undre, så kan vi garantere at du får et brugbart svar inden for et døgn (ofte har du et svar inden for en time, nogle gange få minutter, men det kan afhænge lidt af spørgsmålet og hvornår på døgnet du skriver). Det er dog ikke bare et hurtigt svar ud får, men derimod også en kompetent svar, som du faktisk kan bruge til noget. UnoEuro er simpelthen en af de bedste hvad der angår hurtig og god support indenfor webhosting-branchen. Og anmeldelserne og bedømmelserne på TrustPilot taler også rigtig godt om UnoEuros support.

Suveræn oppetid

De har en af de mest imponerende oppetider. De har aldrig problemer med deres datacenter eller andre tekniske fejl som kan betyde nedetid. En ting der er værd at nævne i denne sammenhæng er, at UnoEuro er en af de få danske-webhotel-udbydere som har deres eget datacenter og dermed har 100% kontrol og deres servere. Det er nemlig meget normalt i branchen, at udbydere lejer servere hos nogle store datacentre og dermed ikke har 100% kontrol over “deres servere”.

Penge-tilbage-garanti/fortrydelsesret

UnoEuro tilbyder to ugers penge-tilbage-garanti på alle deres webhoteller, så du har mulighed for at fortryde dit køb og få alle pengene tilbage uden problemer. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du køber et domæne sammen med dit webhotel, så kan du ikke få refunderet domænet. Domæner (og det er lige meget om det er .dk, .com, .co.uk osv) er ikke et “UnoEuro produkt” og de har derfor ikke kontrol over domænet. Domæneomkostninger vil derfor blive trykket fra, skulle du ønske at fortryde dit køb. Er det et .dk domæne du har købt og stadig ønsker det opsagt, så skal du logge ind selvbetjeningen hos DK-Hostmaster (oplysningerne til din DK-Hostmaster bruger fik du tilsendt fra dem, da du købte et domænet gennem UnoEuro), de administrerer nemlig alle danske domæner (.dk). Opsiger du et domæner hos dem, så får du dog ingen penge tilbage, så du som forbruger vinder ikke rigtig noget ved at opsige et domæne, du kan bare efterlade det inaktivt – medmindre du selvfølgelig ønsker at få fjernet dit navn fra domæneregistret (whois).

Jeppe vores “tekniske-ekspert” siger om UnoEuro

Jeg har gennem en lille håndfuld år haft webhotel hos UnoEuro og gennem årene har jeg kun oplevet meget lidt nedetid, vi snakker få minutter sammenlagt. De lover selv 99,99% oppetid og det har vores tests over vist at holde uden problemer, hvilket er surverænt.

Min oplevelse af dem er, at de muligvis har et af de hurtigste “shared hosting” (delt hosting) i Danmark – uden tvivl det bedste hvis man ser på prisen. Mine tests viser at man uden problemer kan opnå en “load time” (svartid) på uden 500 ms. Hvis du selv har et “bloated” WordPress theme med alt muligt tam tam eller ikke har optimeret din hjemmeside, så kan og skal du selvfølgelig ikke regne med så lave svartider.

Vores vurdering af UnoEuro

Samlet er UnoEuro et af vores ynglings webhoteludbydere. De gør og tilbyder så meget mere end andre på markedet. Specielt så står de også meget ud mere deres eget kontropanel, hvor vi ser, at mange andre udbydere bruger det kraftfulde med også funktionsfyldte og tildels forvirrende cPanel system – det er specielt en stor omgang for nybegyndere med alt for mange funktioner. Derimod rammer de altså hovedet på sømmet med deres eget og special-konfigureret kontrolpanel. Vi håber at du har fået den fornødne viden og indsigt, så du kan lave en købsbeslutning. Som ekstra fødeskum på kagen, så har vi fået fingre i en UnoEuro kuponkode hos du kan bruge, som vil give dig tre måneders gratis webhotel hos UnoEuro – den tilføjes under bestillingen.

UnoEuro guides

Vi har lavet en række guides som helst skulle hjælpe dig med dit UnoEuro webhotel. Hvis du ikke finder svar på det du søger, så skal du meget velkommen til, at skrive til os.

Opdateringer

Produktændring 13/01-2016

UnoEuro ændrede d. 13 januar 2016 på deres produkter. Der er ikke de store ændringer, men derimod er der tale om en mindre småjustering, som kommer til at påvirke de færreste brugere. Deres Bronze og Sølv suiter er som de altid har været, så har du et af de webhoteller, så vil der absolut ikke være nogen forandring for dig. Derimod er du kunde på en af de tidligere “Guld Suite”, så kan du nu se frem til en CPU opgradering – nemlig en fordobling af CPU-kraften allokeret til dit webhotel. Det samme gælder for kunderne med en “Platin Suite”. Samtidigt er navnene blevet blevet ændret til henholdsvis “Pro Suite” og “Enterprise Suite”. Det nye webhosting er angiveligt mere attraktivt og målrettet til erhvervsbrug – den ekstra CPU-kraft er ikke nødvendig hvis du “bare” driver en blog eller en andre hjemmeside. Priserne har fået en lille tand op, men det er bestemt stadig en utrolig konkurrencedygtig pris ser man på performance. Der er ingen pris ændring på Sølv og Bronze webhotellerne.
Du kan læse UnoEuro’s blogindlæg om ændringen her.

FAQ

Hvilke betalingsmetoder accepterer UnoEuro?

Ifølge UnoEuro’s hjemmeside, så accepterer de kun betaling via Dankort, VISA, MasterCard og VISA Electron.

Kan jeg betale med PayPal?

Nej, UnoEuro accepterer ikke PayPal som en betalingsmetode.

Er registrering af domæner gratis, når jeg køber et webhotel?

Nej, domæneregistrering er ikke gratis når du køber et webhotel. Men de har over 370 forskellige domæne-extentions (TLDs – fx .dk, .com, .info, .net osv.), så muligheden for et unikt og skræddersyet domæne er rigtig stor. Du kan se hele listen over mulige TLDs ved at klikke her.

Kan jeg betale på månedsbasis?

Nej desværre ikke. UnoEuro sælger kun deres webhoteller på årligbasis/12 måneder – men du kommer ikke til at fortryde dit webhotel som dem, hvilket i øvrigt ingen begrænsning har af tilføjelses-domæner, dvs. at du kan tilføje et ekstra domæne til dit allerede eksisterende webhotel og lave en ny hjemmeside på det nye domæne eller også bruge det til emails – der er ingen ekstraomkostninger ved tilføjelse af flere domæner.

Samlet score af UnoEuro

4.9 score (11 bedømmelser)
(11 bedømmelser)

Brugeranmeldelser

Hvad siger andre brugere.. Skriv en anmeldelse
Sorter efter:

Vær den første til at give en anmeldelse.

User Avatar
Verified
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Vis mere
{{ pageNumber+1 }}

Skriv en anmeldelse

Er du allerede UnoEuro kunde eller har du lige købt webhotel og gerne vil dele din oplevelse, så skriv en anmeldelse og giv en bedømmelse nedenfor.
Vi sætter rigtig stor pris på alle som tager sig tiden og skriver en anmeldelse, TAK! :-)

Vi accepterer pt. ingen indsendte anmeldelser da vores backend system driller (vi modtager ikke bedømmelserne) – vi arbejder på at løse problemet.
Du kan dog stadig sende dem til os via email, så kan vi tilføje dem manuelt i systemet.

Skriv en anmeldelse