UnoEuro er en af de største webhoteludbydere i Danmark, hvor mange kunder de har er uvist men de har mere end 100.000 domæner og webhoteller kørende på deres servere. De er meget stolte af deres stabile produkter til konkurrencedygtige priser. Hvilket også er grunden til at UnoEuro er så store i dag, prisen. Om det er din første hjemmeside du skal lave eller om du er en erfaren udvikler, så har de produktet som passer dit behov.

Deres Bronze Suite koster 1,25 EUR per måned inkl. moms, som er helt perfekt til en mindre hjemmeside eller blog. Det kunne for eksempel være en portfolio-side dedikeret til at vise dit tekniske snilde til mulige kunder eller arbejdsgiver opsat med WordPress. Prisen bliver endnu lavere hvis du benytter vores rabtakode til UnoEuro som giver 90 dages gratis webhosting Det ser nemlig mere og mere at folk har en privat hjemmeside i deres eget navn fx larspeterhansen.dk, som fungerer som et online CV med erfaring, kontaktoplysninger osv. Vi har testet deres Bronze Suite og du kan uden problemer drive en blog med masser af billeder og video uden at det går udover hastigheden – læs vores fulde test og anmeldelse af UnoEuro.

Har du derimod har brug for mere kraft til at drive din webshop eller lignende, så har UnoEuro også en løsning til dig. Deres Pro Suite giver dig 20 gange så meget serverplads samt dobbelt så meget RAM hukommelse og CPU speed. Dette webhotel ligger de perfekt rammer for en webshop kørende fx Magento.

UnoEuro giver dig som hjemmesideejer rigtig stor råderum, da begge webhoteller giver muligheden for ubegrænset trafik samt oprettelse af lige så mange email-kontoer som du ønsker. Midt 2016 tilføjede de sågar muligheden for gratis oprettelse og opsætning af SSL certifikat via Let's Encrypt.