In Webhotel

Et SSL-certifikat er en lille fil som digitalt binder en krypteret nøgle til en organisations/virksomheds detaljer. Når et SSL-certifikat installeres på et webhotel aktiveres en kryptering og brugen af https protokol, dermed er der etableret sikker forbindelse mellem webhoteller/serveren og browseren. SSL er typisk brugt til kryptering og sikker overførsel af betalinger, login og andre meget følsomme oplysninger. Flere og flere hjemmeside er heldigvis begyndt at bruge SSL til kryptering af alt trafik mellem din browser og deres server, specielt sociale netværker som Facebook, Twitter, Google+ osv. som besidder mange personfølsomme oplysninger. SSL certifikater forbinder: domænenavn, server samt webhotel med virksomheds adresse osv.

BilligSSL.dk tilbyder Danmarks billigste SSL certfikater, starter ved 80 kr. årligt.

En virksomhed bliver nødt til, at installere SSL certifikat på deres server/webhotel for at sikre krypteret trafik mellem deres server og kundernes browser. Der er flere forskellige typer af SSL certifikater, afhængig af hvilket der er tale om, skal en virksomhed gennem forskellige sikkerhedsundersøgelser. Når SSL certifikatet er installeret, er det muligt at oprette en sikker forbinde til hjemmesiden og det vil være muligt at bruge https://www.eksempel.dk/, som samtidigt lader brugeren vide, at der er etableret en sikker forbindelse. Alt trafik og data mellem browseren og serveren vil være krypteret.

Når hjemmesiden er blevet SSL beskyttet, vil ens browser vise en hængelås (det kan se lidt anderledes ud afhængig af browser). Det fortæller alle som bruger hjemmesiden, at al’ trafik mellem server og browseren er krypteret.

UnoEuro SSL

SSL certifikatet indeholder oplysninger som bekræfter virksomhedens eksistens. Certifikatet indeholder oplysninger som giver mulighed for at se hvilken type SSL der er benyttet, hvilket form for kryptering samt virksomhedens oplysninger.

UnoEuro SSL certifikat

Recent Posts