In Lav en blog

Hvis du driver en blog af en art, så har du – med garanti – prøvet at have periode hvor, du forsøger at finde på spændende idéer til nyt indhold. I mange tilfælde kan det dog tænkes, at det ikke helt er lykkedes dig. Det kan være, at du samtidig har søgt nettet tyndt for inspiration for at finde dét indhold med flest delinger og mest organisk trafik.
Har du ikke allerede din egen blog, så kan du læse vores guide her.

Hvis det er noget, du kender til, så bør det understreges, at du bestemt ikke er den eneste. Der er mange, der har stået i samme situation som dig. Hvis du leder efter en ny og spændende måde at skabe nye idéer til indhold på, så kommer du til at elske denne artikel.

5 skridt til at komme på idéer til indhold

Der er flere skridt, der kan hjælpe dig på vej mod at blive bedre til at komme på idéer til nyt indhold. Der er dog særligt fem skridt, du skal benytte dig af, når du skal skrive nye blogindlæg, informative tekster eller lignende til dit website. Derfor bør du – naturligvis – også benytte dig af disse skridt:

1. Kend din niche ind og ud

I takt med, at du får større kendskab til din niche, des nemmere bliver det også for dig at finde på gode content-idéer til din blog. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at researche og for at skabe en stor forståelse for din niche. Det er – med garanti – noget, der kan hjælpe dig med at finde både gode idéer til indhold – både på kort og på langt sigt.

I starten er det derfor også vigtigt, at du ikke forsøger at finde på deciderede idéer, men i stedet sørger for at lære og forøge din viden om området. Det er noget, du kan gøre på flere forskellige måder, men du kan blandt andet gøre det ved at læse bøger, følge med på blogs, være aktiv på diverse fora og mange, mange andre ting.

2. Tag noter undervejs

Ved hele tiden at kunne tage noter, så giver du dig selv de bedste præmisser for ikke at glemme en god idé. Der findes mange løsninger, men det er bestemt oplagt, at du vælger, at benytte dig af Evernote i denne sammenhæng. Du kan finde applikationer til samtlige enheder og bruge det direkte fra din browser – derfor kan du altid få adgang til det.

Hvis du skriver dine idéer ned løbende, så kan du også skabe en form for tank, der er fyldt med gode idéer til nyt indhold til din blog.

Ideer til gode indlæg på din egen blog

3. Forsøg at foretage dig noget andet

Du har med garanti oplevet, at du pludselig kommer på en god idé. Denne idé opstår oftest, når du laver noget helt andet. Det kan f.eks. være, at du er ude på en løbetur, at du træner i fitnesscenteret eller er ude på en runde golf. Uanset hvad, så er det en god idé, at du kommer væk fra skrivebordet og forsøger at give din hjerne luft.

4. Smed mens jernet er varmt

Med dette menes ikke, at du skal give dig i kast med at udforme hele din artikel med det samme. Det betyder derimod, at du skal sørge for at nedfælde dine idéer og gerne udpensle den mest muligt, mens idéen er klar. Sørg – med andre ord – for at smede mens jernet er varmt. Som nævnt tidligere, så er det oplagt at gøre brug af Evernote.

5. Start med at skrive hurtigst muligt

Denne står lidt i kontrast til ovenstående, for selvom du får en god idé, så behøver du ikke at starte med at skrive lige med det samme. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det bestemt er noget, der er en rigtig god idé. Des længere tid, du venter, des mere af din nyfundne motivation og din spændende idé vil også vise sig at forsvinde.

En særlig fordel ved at have en WordPress blog er, at du faktisk kan få applikationer til smartphones og tablet-pc’er, der betyder, at du kan starte med at skrive, selvom du er på farten. Det er dog en klar fordel, at du sidder foran et skrivebord og en decideret PC, når du for alvor skal give dig i kast med at udforme din artikel.

Recent Posts