In Webhotel

Der er mange aspekter, der har indflydelse på din resultater med SEO. Én af disse faktorer er dit valg af webhotel. Det betyder også, at dit valg af webhosting kan vise sig at have indflydelse på din SEO-indsats på op til flere punkter. Derfor er der også markant forskel på, om du vælger en god udbyder eller en dårlig udbyder – set ud fra et SEO-synspunkt.

Hvad er optimalt SEO-hosting?

Har du undersøgt markedet for SEO-venlig webhosting, så kan det sagtens tænkes, at du er stødt på begrebet SEO-hosting. Det er ikke et formelt fagbegreb, da det hverken er et produkt eller en procedure, men derimod et begreb, der bruges til at beskrive et webhotel eller en anden form for webhosting, der kan bryste sig af, at være SEO-venligt.

En SEO-venlig udbyder er ikke noget, der decideret kan være med til at booste dine placeringer i søgemaskinerne. Det er derimod med til at sikre dig, at det ikke er et valg, der kommer til at påvirke din SEO på negativ vis. Derfor er det dog fortsat særdeles vigtigt, at det er noget, du har med i dine overvejelser, når du skal vælge webhotel til din hjemmeside.

Hvordan bliver din SEO påvirket af din webhoteludbyder?

Som der tidligere er givet udtryk for, så er der flere aspekter af din hostingløsning, der har indflydelse på dine resultater og placeringer. Det er blandt andet vigtigt, at der er fokus på performance (hastighed), availability (oppetid), sikkerhed samt generel SEO-opmærksomhed, hvilket gælder uanset, om du vælger et webhotel, VPS el.lign.

Hastighed

Én af de faktorer, der har indflydelse på dine SEO-resultater, der i høj grad afhænger af dit valg af hosting er hastigheden. Din hjemmeside skal til hver en tid loade hurtigst muligt, hvilket både vil give dig en fordel i forhold til søgemaskineoptimering, men det vil naturligvis også være med til at forbedre dine brugeres oplevelse på din side.

Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at vælge en udbyder, der kan sikre dig, at din hjemmeside loader hurtigt. Det kræver, at du vælger en udbyder, der kan bryste sig af, at have nok ressourcer, en god infrastruktur i deres datacenter samt hurtig hardware. Det afhænger dog også af, at dit hjemmeside er optimeret med henblik på hastighed.

Oppetid

Uanset om du driver en webshop, har en personlig blog eller du skal bruge hosting til en firmahjemmeside, så er det vigtigt, at du vælger en udbyder, der kan sikre dig en høj oppetid. Google er bestemt ikke glad for at sende deres brugere videre til hjemmesider, der har problemer med oppetiden, hvorfor det er vigtigt at have fokus på dét punkt.

Oppetiden af dit website er naturligvis din hostingudbyderes ansvar. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en udbyder som f.eks. UnoEuro, der kan bryste sig af en imponerende oppetid. Ikke nok med, at det kan have indflydelse på dine SEO-resultater, så kan det også betyde, at du mister omsætning eller kunder, hvis din webside er nede.

Sikkerhed

Sikkerheden er noget, der kun er indirekte indflydelse på din søgemaskineoptimering. Som udgangspunkt er det ikke noget, der er essentielt, men skulle uheldet være ud og din webside bliver hacket, bliver inficeret med malware el.lign., så kan du risikere, at dit website ganske enkelt bliver deindekseret og ikke længere kan findes på Google.

Hvad dette betyder er naturligvis, at du skal have fokus på at vælge en udbyder, der byder på en høj sikkerhed. Med andre ord, så skal det være vanskeligt for dig ondsindede hackere at tiltvinge sig adgang til dit hjemmeside– uanset om det er fordi, de ønsker at overskrive din webside med deres egen eller derimod bruge den til at sprede malware.

Generel SEO-opmærksomhed

Endvidere, så er det også en klar fordel, at du sørger for at vælge en udbyder, der kan bryste sig af, generelt set, at være opmærksom, hvad angår SEO. Det er nemlig med til at sikre, at du ikke har dit hjemmeisde hosted hos en udbyder, der ikke overvejer deres tiltag inden, de søsættes – det er nemlig noget, der kan ende med at skade din SEO.

Det kan eksempelvis være farligt hvis, din udbyder vælger at lukke ned for dit website, fordi det modtager mere trafik end hvad, din løsning kan håndtere. Det kan nemlig ende med at have negative konsekvenser for dit hjemmesides placeringer i Google osv. Din udbyder bør intet foretage sig uden først at sikre sig, om det kan have negativ følger.

Hvilke SEO-venlige udbydere finder du på det danske marked?

Som der tidligere er givet udtryk for, så kan du roligt vælge at se nærmere på UnoEuro og vores kuponkode til dem, hvis du ønsker at sikre dig, at der er tale om en SEO-venlig udbyder. Du kan nemlig være sikker på, at de både kan levere en rigtig god hastighed, en oppetid på 100%, en sikkerhed, der er helt i top såvel som generel opmærksomhed og viden inden for SEO.

Recent Posts