In Webhotel

De understøtter din web-identitet fuldt ud

Den webhotel-udbyder, som du vælger, er afgørende for din succes, når det maksimerer din servers oppetid, beskytter dine private data og nedsætter dine forretningsrisici. Ting du skal kigge efter, når du vælger din web løsning, er bl.a. garanteret 99,9% oppetid, mulighed for PHP og MySQL databaser, webhotel-planer som understøtter CMSer som WordPress, Joomla, Drupal og Magento, inkluderede e-mailkonti og mulighed for subdomæner. Det perfekte webhosting-udbyder efterlader ikke noget til tilfældighederne, når de skal implementere din web-identitet, og det trækker på sin erfaring og ekspertise for at kunne levere effektive og ufejlbarlige løsninger uafhængigt af dine forretningsaktiviteters størrelse og omfang.

De følger en stram procesdrevet arbejdsform

Mens de leverer en state-of-the-art hosting løsning, arbejder et rigtig professionelt web firma også efter en stram procesdrevet arbejdsform fra start til slut med henblik på effektivt at automatisere hver eneste lille delproces i arbejdet og under hensyntagen til at gøre det så agilt og fleksibelt som muligt. På baggrund af en tro på et ægte papirløst miljø, gør fokussen på processer, agilitet og automatisering det muligt at skalere driften i ubegrænset omfang, så det er muligt at håndtere en eksponentiel vækst hos kunderne. Det moderne og teknologi-parate applikationsvedligeholdelses- og supportsystem omfatter problemanalyse, -løsning og forbedringer af de forskellige applikationer. Alle disse vindende tekniske kendetegn er utvivlsomt til fordel for iværksætteren og bidrager til at skabe vækst i forretningen og omsætningen.

De giver dig altid resultatorienterede løsninger

Den resultatorienterede web løsning har altid baggrund i overvejelser, research, kommunikationsdagsordenen, indgående markedskendskab, psykologi, teknologi, kreativitet og en stræben efter det perfekte. Med en præcis forståelse af dine behov, giver et godt webhotel-firma dig den mest personaliserede og skræddersyede web-løsning, som også er absolut pålidelig, og hvor der ikke er nogen tvivl om sikkerheden, fordi der anvendes det bedste anti-virusbeskyttelse. Du skal altid huske på, at jo mere sikker og beskyttet en kunde føler sig på dit site, jo mere interagerer han på det. Det er en grundlæggende sandhed, at det virtuelle liv på internettet ikke er frit for svindel og risici. Derfor bruger alle ordentlige webhosting firmaer SSL certifikater, for at du kan give dine besøgende en online-oplevelse fri for bekymringer.

De har konstant opmærksomhed på sikkerhedsmæssige spørgsmål

Det giver sig selv, at en fuldstændig garanteret sikkerhed er den sikre måde at vinde kundernes tillid på, for i en verden med e-handel, hvor alle forretnings- og banktransaktioner gennemføres online, er sikkerhed af allerstørste vigtighed. Selv i dag er der mange, som er stærkt bekymrede for svindel, når de handler eller gennemfører andre transaktioner online. SSL Certifikater giver en fornemmelse af uforfærdet sikkerhed til dine besøgende, og det kan være med til at vinde deres tillid. Det er kundernes tillid, der betyder meget, og det giver derfor rigtig god mening at arbejde med det i en onlineforretning. Hvert eneste certifikat giver mulighed for fuld validering, op til 256 bit kryptering, 99% browsergenkendelse og meget mere. De primære fordele ved disse certifikater er bl.a. Single Root certifikater udstedt på minutter og installeret på sekunder, automatiseret to-trins validering online, risikofri 7-dages fortrydelsesret med mulighed for pengene retur og genudstedelsespolitik, ingen kædet installation, rabat ved flerårige aftaler på 1 til 5 år og øjeblikkelig udstedelse.

Recent Posts